החומרים:
1 כפית אורגנו
2 כפיות פפריקה מתוקה
קורט מלח
1גמבה מתוקה
1 ק"ג דג מכל סוג
חצי כוס מיץ לימון
2 בצלים קצוצים
5 שיני שום קצוצים
1 קופסא פטריות שמפיניו
2 עגבניות חלוטה קלופה וקצוצה
100 גר' רסק עגבניות
1/3 כוס יין לבן
1חצי חבילה בזיליקום קצוץ
אופן ההכנה:
לזרות על הדג מלח ומיץ לימון.
לטגן את הבצל והשום עד השקפה, להוסיף פטריות עגבנייה וגמבה קצוצה ולבשל מס' דקות יחד,להוסיף את שאר החומרים מלבד הדג ולבשל חצי שעה על להבה נמוכה וסיר מכוסה להוסיף את הדג ולבשל כ- 30 דקות על אש קטנה ,לתקן טיבול,מלח ופלפל
http://www.laisrael.net הוא הפורטל המוביל לישראלים בארץ ובעולם
בעולם בקרו באתר www.laisrael.net
בעולם בקרו באתר www.laisrael.net